по заглавие   по съдържание

Изабела Шопова: "Изхвърлете от речника си думата "никога" и мечтите сами ще започнат да се трансформират в планове"

16.05.2018
Снимка 1

 

Среща с автограф в книжарница Колибри!

18 май 2018 от 17.30 часа

 

Тя има проста рецепта за осъществяване на неосъществими мечти, до която стига на собствен гръб: "Изхвърлете от речника си думата "никога" и мечтите сами ще започнат да се трансформират в планове."

Предстои ни нова среща с нежната, находчива и неустрашима Изабела Шопова. С нея не се скучае - знае го всеки, който е попадал в компанията на щурите й книги, „очарователно разколебани на границата между пътеписа и приключенския роман”. Не е случайно, че тъкмо тя създаде цял „Самоучител за преднамерено убийство на скуката”. Първата книга на Изабела носи заглавие „На изток – в рая” и разказва за живота в Нова Зеландия, Страната на дългия бял облак, както я наричат, където тя емигрира през 2002 година. После ни пренесе „На запад от рая”, в Бризбън, Австралия. Там, където посрещат чужденците с поговорката: „Онова, което не се опитва да те изяде, е достатъчно отровно да те убие“.

Пътешественичка, авантюристка и писателка с непокътната жизненост, ерудиция и бликащо чувство за хумор, преди време Изабела ни поведе „На юг от разума”, нищо че момичетата не правят така. Какво ли се мъдри в неспокойния й ум понастоящем?

Ще научите на 18 май от 17:30 ч. в книжарница „Колибри" на ул. Иван Вазов” 36!

 

Информация: Издателство Колибри, София

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.