Издателство Смол Стейшънс Прес в "Издателски вечери" на Столична библиотека

17.11.2017
Снимка 1

 

Едно от най-интересните издателства в българския (а и не само) литературен пейзаж ще гостува в поредицата "Издателски вечери" на Литературния клуб към Столична библиотека.

Събитието ще е на 21.11.2017 г. (вторник) от 18.30 ч. Ще четат поетите Людмила Балабанова, Николай Бойков, Кирил Василев, Кристин Димитрова, Йордан Ефтимов, Захари Захариев, Рада Панчовска. Ще бъдат изложени книги на издателството, които ще се продават с отстъпка.

 

Издателство Смол Стейшънс Прес

е вече 10 години на книжния пазар в България. То е единственото, което издава книги на английски и на български език и ги разпространява в англоезичния свят и у нас. На английски са излизали автори като Ана Мария Матуте и Летисия Коста, а на български – Реймънд Карвър и Мануел Ривас. Издателството обръща особено внимание на българските автори и дава път на младите, като е важен иновативният почерк и дълбочината в писането, духовността и християнската литература. Книгите се отличават с изискан дизайн и бутиково качество, което се дължи на работата с най-добрите дизайнери. Издателството има утвърдени рубрики: Поезия Смол Стейшънс, Съвременна проза, Есе, Галисийска вълна, Юношеска литература и др. Досега продукцията му наброява осемдесет издания.

 

Повече информация за издателството на www.smallstations.com.

 

Информация: Петър Чухов

 

Още по темата в "Диаскоп":

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics