Денчо Владимиров: "Ще удари ли Тръмп и Пловдив?"

18.04.2018
Снимка 1

 

От мястото на събитието!

 

Ще удари ли Тръмп  и  Пловдив? Това си помисли пловдивчанинът Х.П.С. след като чу новината, че потъналите в предполагаема демокрация и предполагаема  хуманност  Тръмп, Мей и Макрон са наредили да се ударят с ракети предполагаеми химически адреси в Сирия, за да се прекратят  най-сетне предполагаеми химически атаки по предполагаеми  нареждания на  Лошия Башар Асад в предполагаемо съучастие с руснаците .

"Мама му стара, че то както излиза, янките, мосютата и брекзитианците  запраскаха Асад само заради предполагаеми химически  обекти, че какво остава за Пловдив, дето има какви ли не явни химически обекти? Че то само на няколко километра от града ни има химически завод за препарати на растителната защита, в който, Тръмп може да предположи, че  се разработва химическо оръжие и посред нощ, по пижама, да се обърне към великата  американска  двувековна нация, че е наредил да се изстрелят към майничките стотина ракети, за да спрат предполагаемото производство на  химическо оръжие  в този покрит с тайнственост химически завод /вече не може да срещнеш името му и в рекламите !/. И тутакси към заповедта на любимия на американския народ президент да се присъединят и други любими лидери – госпожа Мей и Макрон / така и не се научиха децата  в блока да не му викат Макарон /. И уж ударите с ракети, томахавки и торнада да са прецизни и свръхточни, поглеж започнали да валят и  над Пловдив, бъдещата  културна столица на континента и да поразят стотиците хотели-дворци   на  всички минали през властта разноцветни  партийни активисти от града ?"

За своя блок  Х.П.С. не се безпокоеше, нощните пирати се целят винаги за престиж в центровете на градовете, няма да се унизят да обстрелват някакви крайни квартали, я!

Успокои се  Х.П.С. и заспа, когато внезапно се събуди в ужас от страшна миризма . „Химическа атака! Новичок!” – скочи той и бързо установи откъде идва миризмата - от терасата на  съседа бай Русан, който в тъмното бе излязъл да пуши и се бе блъснал в качето с превтасало кисело зеле, то се обърна и цялото околоблоково пространство завоня. Някой бдителен  съсед  бе позвънял на 112 и след  минути само долетя с хеликоптер  международна комисия против разработка на  химическо оръжие. Експертите, след като  намериха  умрял отровен плъх  наоколо и  чуха името на разработилия  миризливото химическо вещество - съседа бай  Русан, се усмихнаха тържествуващо и поклатиха глави : „Всичко е ясно, пак руснаците са! Русан! Значи Рашън!” И по телефоните си докладваха на Тръмп, Мей и Макрон за  установената химическа атака от руснаците в Пловдив.

Сега  всички от етажната собственост на Х.П.С. се готвят за отбиване на   атаките на Тристранната коалиция и са уверени, че блокът им като панелен   ще издържи и на хиляда томахавки и торнада след като е издържал вече през годините на прехода на предизборно саниране  и стотици  преустройства с мощна строителна техника  отдолу догоре по етажите …

 

Илюстрация: © Георги Чепилев

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.