Изследванията на Комикс дружество "Диаскоп" получиха официалната подкрепа на Европейска столица на културата Пловдив 2019

28.09.2018
Снимка 1

 

Благодарствено писмо

 

До Д-р Светлана Куюмджиева

Артистичен директор

на ОФ "Пловдив 2019"

 

Трогнати най-сърдечно, благодарим за оказаното особено внимание и съгласие изследванията „За езика на българското комикс изкуство” (част от проекта „Екселсиор” на пловдивското комикс дружество „Диаскоп”), да се публикуват с логото на Пловдив 2019.

Уверяваме Ви, че настоящият проект „Екселсиор” ще се осъществява в подкрепа на Европейска столица на културата Пловдив 2019.

С чувство на дълбока признателност пожелаваме пълен успех на благородната инициатива „Пловдив – Европейска столица на културата 2019”, както и лично щастие.

 

Председател на комикс дружество „Диаскоп”, Пловдив:

Георги Чепилев

 

Нашето приложение

 

Изх. N 251

До г-н Георги Чепилев

Председател на Дружество "Диаскоп"

 

Уважаеми господин Чепилев,

В отговор на постъпила Ваша официална молба към ОФ „Пловдив 2019” относно публикуването на изследователски статии, в сайта на пловдивското комикс дружество „Diaskop comics”, като част от проекта „Екселсиор”, участвал в наша конкурсна програма под името „Малки проекти и общностно участие” заявявам своето съгласие статиите да бъдат публикувани с логото на Пловдив 2019.

За целта на тази подкрепа е необходимо да споменете също, че проектът се осъществява в подкрепа на Европейска столица на културата Пловдив 2019, в което съм сигурна предвид стойността на вашите постижения в сферата на комикс изкуството.

Желая Ви успех в представянето на град Пловдив като средище на културно наследство в областта на Деветото изкуство.

С уважение:

Д-р Светлана Куюмджиева

Артистичен директор на ОФ "Пловдив 2019"

 

На изображението: 

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.