Изложба "Метаморфози" откриват Емилиян и Станимир Вълеви в Регионална Библиотека "Захарий Княжески", Стара Загора

12.10.2020
Снимка 1

12 октомври 2020 година

Регионална Библиотека "Захарий Княжевски",  Стара Загора

Емилиян Вълев и Станимир Вълев

"Метаморфози"

изложба комикси, графики, илюстрации

На 12 октомври 2020 г. е откриването на нашата най-мащабна самостоятелна изложба "МЕТАМОРФОЗИ"!

Споделяме с посетителите както фрагменти от нашата най-нова графична новела „МЕТАМОРФОЗИ“, така и творби, които родната публика ще види за първи път! За първи път и специално за Вас! Експозицията събира комикси, графики и илюстрации. Богато разнообразие от наши произведения, представяни на международни форуми, изложби и фестивали или публикувани в антологии и списания в България и чужбина.

Домакин на събитието е Регионална Библиотека „Захарий Княжевски“ Стара Загора! Основана през 1954 г.,  „Захарий Княжевски“ събира над 400 000 библиотечни документа. Освен синоним на книжнината, библиотеката е и културен център за много събития в Стара Загора. Благодарим на целия прекрасен екип за непрестанната и вдъхновяваща отдаденост!

„МЕТАМОРФОЗИ“ ще продължи до 12 ноември 2020 г.

 

https://www.facebook.com/Emiliyan-Valev-and-Stanimir-Valev-Present-219506998066451

 

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.