"QUEEN MOTHERBOARD: LIBERTY OF THE METAVERSE" на Емилиян и Станимир Вълеви в конкурса "Граждански будилник" 2021

17.06.2021
Снимка 1

За нас е огромно удоволствие да бъдем сред творците в четвъртото издание на конкурса за социално ангажирано изкуство ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК 2021! Темата е „Дигитално презареждане: Правата и свободите във виртуалния свят“! В категорията ИЛЮСТРАЦИЯ, ние участваме с творбата ни „QUEEN MOTHERBOARD: LIBERTY OF THE METAVERSE“! Освен избора на журито, тази година ще има и „ИЗБОРЪТ НА ПУБЛИКАТА“! Необходимо е само да споделите публично (видимо за всички, не само за приятели и последователи) на стената си във Facebook едно или няколко изображения по избор на любимата (любимите) си творба(и) от съответния албум: „Фотография“, „Илюстрация“ или „Текст“. За гласувалите има специални награди! Срокът за гласуване е 15 Юли, 2021г. Каним Ви да подкрепите нашата творба „QUEEN MOTHERBOARD: LIBERTY OF THE METAVERSE“, като споделите публично (видимо за всички, не само за приятели и последователи) на стената си във Facebook илюстрацията от албума: „Илюстрация“!

Свободата е персонифицирана от векове. QUEEN MOTHERBOARD е персонификацията на технологичната ера. Тя е Богинята на свободата в глобалното интернет и технологично общество и нейната съблазън. Тя е Свободата на Метавселената. Научете повече и споделете!

https://www.facebook.com/GrajdanskiBudilnik/photos/a.160953899394788/160953086061536


Емилиян Вълев

Станимир Вълев

https://eandspresent.blogspot.com/

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.