Литературното "Море" се разплискава и в Пловдив

21.09.2021
Снимка 1

24 септември 2021 от 18.00 часа

Културен център "Тракарт"

С лауреатите от конкурса "Христо Фотев" и с респектираща експозиция за ценители Бургас ще гостува в столицата в Клуб Перото, НДК

На 24 септември, петък от 18:00 ч. в Културен център „Тракарт“ ще бъде представено списанието за литература, изкуство и култура МОРЕ с участието на редакторите Иван Сухиванов и Росен Друмев, които ще представят последния втори брой на списание МОРЕ . В списанието ще прочетете текстове от проф. Михаил Неделчев, посветен на Христо Фотев, на лауреатите на националния конкурс за поезия „Христо Фотев", на  Михаил Вешим по повод 75-годишнината на вестник Стършел, Румен Белчев, Сергей Райков, Марин Маринов, Елена Янева, Едвин Сугарев, Неда Антонова, Николай Табаков, Деметра Дулева и др.

Цялото списание е достъпно онлайн тук: 

https://www.burgas.bg/uploads/posts/2021/new-document3.pdf      

Събитията са включени в програмата на Литературния фестивал Пловдив чете 2021, част от Културния календар на Община Пловдив по компонент 1 „Фестивали и значими събития“.

Михаил Неделчев представя лауреатите от Националния конкурс за поезия "Христо Фотев", "Перото" 21 май 2021

 

Информация: Гергана Георгиева, Жанет 45

Фото: Литературен клуб "Перото", май 2021

 

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.