Sofia Animation Lab: Нова инициатива на Компот Колектив, която включва срещи с международни експерти от анимационната индустрия

24.08.2022
Снимка 1

Имаме удоволствието да ви запознаем с новата инициатива на Компот Колектив - Sofia Animation Lab, която включва серия от професионални срещи с международни експерти от анимационната индустрия. Най-важното събитие е интензивният майсторски клас за късометражни анимационни филми в развитие с френския продуцент Оливие Картин.

В момента тече отворена покана за проекти с краен срок 15 септември.

6 от селектираните идеи ще имат възможност да участват в майсторския клас, който ще се проведе от 4-8 октомври, в SofiaLab. Всички условия и необходими материали за кандидатстването са описани в събитието.

Очакваме вашите идеи!

Събитието е част от проекта "Видимост на българското анимационно кино", финансиран от Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria.

Повече информация за условията за кандидатстване може да намерите тук: https://www.facebook.com/events/1387764941710601/

 

Информация: Compote Collective

 

Compote Collective в Диаскоп

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.