„Субдибула” и Ели Раданова започват новата година ударно – с нов сингъл, видео и концерт

03.02.2023
Снимка 1

4 февруари 2023 в 23.00 часа

Swinging Hall

„Името ми запомни” е новият сингъл с видеоклип, който групата заедно със стилната си фронт дама, с която работи вече две години, пуска в първите дни на февруари. В добавка към него предстои среднощен концерт в Swinging Hall на 4.02. от 23:00 ч. (вратите на клуба се отварят в 22:00), в който към саунда на бандата и Ели ще бъдат добавени незабравимият глас на Камен Кацата и вездесъщият саксофон на Иван Бороджиев.

Новото парче е по музика на Петър Чухов и текст на Светла Стаменова като аранжиментът, както винаги, е на групата. Песента звучи изчистено и ефектно и носи в себе си достатъчно енергия, въпреки на пръв поглед успокояващия ритъм. Записите са направени в Toxity Studio, Пиротска 92 и Русаля Студио, смесването е на Момчил Борисов, мастеринга – на Боби Бончев. Видеото е режисирано и монтирано от Венци Дреников, оператор е известният рок-фотограф Стоян Гребенаров, а черно-бялата визия е с романтично-ироничен привкус:

Субдибула - Името ми запомни (Официално видео)

И така, на 4 февруари (събота) в 23:00 ч. в Swinging Hall ще ви чакат Венци Дреников – клавишни, програминг, вокал, Ели Раданова – вокал, Петър Чухов – китара, вокал, Момчил Борисов – бас и китара, Божо Тренков – ударни. Както и гостите: Камен Кацата – вокал и Иван Бороджиев – саксофон.

Заповядайте!

 

Информация: Организаторите

 

Субдибула в Диаскоп

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.